renaissance Faire


Se meni näin jonkin aikaa jokaisen uuden miehen. Voisi sanoa, että Pamela sai täysin tottunut siihen, mutta hänen stressin ja hämmennystä, teki laskua ajan. Hän muistutti, kun hän ja Polly, hänen huonetoveri klo Osakuntatytöt talossa, riisui vaatteensa ja käveli heidän makuuhuoneeseen ilkosillaan, verhot täysin auki. Se oli hirveän tuhma asia tehdä, ja Pamela teki ihme, jos hän teki sen vain osittain, koska hän tunsi olonsa niin riistetty, niin tyytymätön, kun se ei pysty olla mitään seksiä, pakko ehkä tehdä epätavallisia ja mahdollisesti riskialtista asioita ainakin kokea jotain seksuaalista.

Joka tapauksessa ne molemmat löysi sen varsin hauskaa ja kutkuttavaa, ymmärtämättä, että jotkut kaverit jalkakäytävällä voisi nähdä heidän alastomia ruumiita, mutta he eivät voi nähdä niitä. Jos he näkevät ne niin he eivät voi teeskennellä, että se oli viaton, tahaton virhe. Aluksi he vain romutti ikkunan, niiden tissit wiggling. Sitten he tulivat rohkeampia ja kävelin vuoteen huolettomasti, yrittäen epätoivoisesti pysyä vakavana. Kumpikaan heistä seisoisi suoraan päin ikkunaa, mutta lopulta Pamela seisoi selin ikkunaan, hänen pohjassa vain tuumaa pois, kikattavat koko ajan, kerroit koko maailma nähdä hänet alasti pikku tush. Polly nauroi hysteerisesti sängyllä. He tiesivät, että jos neiti Wormer selville, mitä he olivat tekemässä, hän olisi hyvin, hyvin järkyttynyt, mutta siellä oli varmaan pieni riski siinä. Jossain vaiheessa Pamela jopa kumartui, jolloin parempi kurkistaa hänen naisellinen Cunnie röykkiö tönäisi ulos välillä hänen reidet. Polly oli hyvin järkyttynyt, että mutta Pamela ei aiheuta niin pitkään. Itse asiassa, ensin tehnyt, että ne suljetaan verho, tunne, että ehkä he olivat menneet liian pitkälle. Silti he naurahti siitä joskus, ja Pamela ajatellut sitä melko vähän, että yöllä, sängyssä, pimeässä, hänen sormensa tarjoaa helpotusta, että mies tekisi niin paljon paremmin.

Onneksi tai valitettavasti, riippuen hänen mielentila aikana julkinen selkäsauna, mikään kaverit yrittivät tehdä mitä hän oli tehnyt myöhemmin illalla. Ne oli hyvin kunnioittava, mikä oli huomattava helpotus, tai ainakin niin hän tunsi valtaosa ajasta. Toisaalta, ei ole yllättävää, hän oli nyt löytää kokemus olla vieläkin kutkuttavia, kiinnostavampia, kuin silloin, kun hänen bloomers kasvoi ja hänen pukunsa oli vedetty alas, aivan kuten se oli, kun hän ja Polly olisi valottanut itseään avoimesta ikkunasta. Ehkä hän ei ehkä edes mielessä, jos kaveri ei kosketa häntä, ainakin hetkeksi. Hän oli tunne hieman kutittaa, kihelmöidä, jonka hän yritti lievittää puristamalla ja hieroo reidet yhdessä

Kiemurtelu ja kiemurreltu hänen puristi reidet oli varsin miellyttävä miehiä, jotka sattui olemaan selkäsauna häntä, vaikka kukaan heistä ymmärsi sen todellisen merkityksen. He syyksi sen loistava, aivan kuten hänen wiggling ja tanssivat, tehottomasti yrittää välttää Spank, tai yrittää lievittää pisto sijaan pistelyä Cunnie kutinaa.

Pamela tiesi, jos hän ajatellut sitä, että tässä asennossa hänen Cunnie röykkiö oli hyvin selkeästi ilmi, kurkistaa ulos välillä hänen reidet. Mutta hän ei todellakaan halua tietää, että, eikä arvostamaan sen vaikutuksia. Se oli varmasti hyvin, hyvin houkutteleva kohde miehille, mutta he luonnollisesti olettaa, että se oli tabu. He eivät tarvitse kiellettiin hyödyntää nuoren naisen haavoittuvassa asemassa. Tämä olisi tietenkin menee aivan liian pitkälle. Kaksikymmentäviisi dollaria paljas pohja selkäsauna ja kurkistaa nuoren naisen Cunnie oli enemmän kuin paljon, se oli erinomainen käsitellä. He olivat luonnollisesti odotetaan hänet puetaan ja tämä oli sitten hyvin kaunis bonus, ja joka aivan varmasti ansainnut suuri, kiitollinen kärki sekä kunnioittavaa huomioon.

He hymy ylös hänen kuin he laskivat komea kärki hänen ämpäri, joka oli todella tankkaamalla rahaa. Pamela hymyili ylpeänä. Miss Wormer piti olla niin, niin iloinen. Hän kiemurteli hänen pohjassa iloksi, kun hän näki hänen viimeinen asiakas antaa hänelle toinen iso kärki. “Kiitos, kiltti sir”, hän sanoisi. “En niin paljon nauttia selkäsauna”, joka tällä kertaa sai heidät antamaan hänelle vielä enemmän rahaa. Ei soittamalla manageri yli kun Mr. Wilson veti alas hänen bloomers oli osoittautui erittäin hyvä päätös.

Jotkut kaverit eivät anna näppejään viipyä aikana selkäsauna. Pamela ajoittain kiemurteli hänen pohjassa protestina, kertoo veitikka ei olla niin asiattomia ja töykeä, mutta kun aika kului hän kasvoi vähemmän huolissaan myös siitä. Hän lämpeni tehtävä, useammalla kuin yhdellä tavalla. Kuten hänen pohjassa otti kiva ruusuinen hehku, joten ei hänen Cunnie alkavat turvota ja kostuta. Viipyvä sormet tuli nauttia ja arvostaa. He olivat varmasti miellyttävämpi hänen kypsymisen derriere kuin toinen kirvelyä isku. He itse asiassa auttoi hemmotella häntä, jopa mukavuutta ja rauhoitella häntä.

“Kiitän sinua, jollaisia ​​Sir”, Pamela huudahti, “minä olen ikuisesti kiitollinen sinun parantavan kosketuksen.”

Yleisö ulvoi naurusta tuohon, tietäen, että jotain oli tekeillä muuta kuin loistava, ja keinottelu ei ollut kaukana totuudesta.

Pamela kasvot olisivat kostuttakaa kun hän tajusi, että väkeä tajusi, että mies oli hieroo pohja, ehkä jopa hyväillen ja hyväillen sitä. Mutta, rauhoittava koskettaa ei tunnu arvoinen satunnaista hämmennystä.

Hyväillen vaikka koskaan kestänyt liian kauan, koska väkijoukko vaatisi uudelleen hänen selkäsauna.

Pamela aloittaisivat jälleen hänen perusteisiin ja vakuutteluihin, sopusoinnussa hahmo hän pelaa, mutta myös nyt tuntui hiukan enemmän vilpittömyyttä. Hän alkoi toivottaa miehet viipyä pidempään heidän hyväillen.

Yksi mies jopa alkoi hyväillen, ei edes yrittänyt piiskaa häntä, ilmeisesti mieluummin yksinkertaisesti hyväillä ja tutkia nuoren naisen pohja, ja Pamela oli epävarma, jos hän itse ajattelevia. Edellisen mies oli ajanut rajoitusten hänen selkäsauna ja hänen pylly on pistäviä vähän. Hän varmasti halusi hieman hengähtää, että ainakin vähän. Plus, no, hän oli juuri niin lämmin ja märkä. Hän niin toivoi, että yksikään miehistä koskaan huomannut, että. Kuitenkin niiden yleisö voi huomata, että hän ei selkäsauna häntä.

“Yeow!” Pamela yhtäkkiä huudahti, teeskentelee saanut terävä isku hänen pohjassa. “Ole kiltti herra, piiskaa minua liian vakavasti!”

Mies oli aluksi hämmästynyt, koska hän oli jättänyt minut häntä lainkaan, saati kovaa. Hän heti riisui käsin.

“Voi, kiitos Sir”, Pamela rukoili, “et saa piiskaa minua niin lujaa”, kuten hän kaari hänet takaisin ja herätti hänen pohjassa, pyysi häntä palaamaan, jatkaa mitä oli tekemässä.

Hän yhtäkkiä ymmärsi. Hän ei halua väkijoukon tietää, mitä hän oli tekemässä, koska ne molemmat saattavat ajautua vaikeuksiin, ja ilmeisesti hän todella halusi muutakin kuin selkäsauna.

Kun kätensä palasi bum hänen vahvisti epäilykseni, kuten Pamela kiersi hänen pohjassa ympäri ja ympäri vastoin hänen kämmen ja sormet, siitä hänelle hyvin selvästi, mitä hän halusi, koska hän valittaa, “Ei, ei! Ole hyvä, ei niin! You “uudelleen on niin ilkeä, sir!”

Yleisö osoitti suosiotaan, koska mies kevyesti ja pehmeästi tutkitaan käyrät Pamela lämmin ja hellä derriere, jopa liukumassa vinkkejä hänen sormensa alas hänen kutsuva mutta ehkä vaarallinen pusku halki.

“Voi, ei se!” Pamela squealed. “Ole kunnioittava tämän neito, sir!” Hänen silmänsä laajenivat järkytyksestä, jossa hän näytti olevan menossa. Hän halusi rauhoittava hyväillä. Hän ei ollut niin varma, että hän halusi jotain enemmän.

Mies kuitenkin tunsi, että hänen väite oli vain lisää samaa toimii, vääriä protestation. Hän veti sormensa myöten halki hänen pohjassa, hänen ohitseen hieman puckered Butt reikä, alas välillä hänen reidet, ja sitten tiukasti istutus sormiaan vasten Pamela pehmeä ja erittäin kostea, Cunnie.

“Oh my armollinen, sir!” Pamela huusi äänekkäästi, väkijoukkoon möly hyväksyntää. “Sinun täytyy lopeta!” Hän hyppäsi ja kiemurteli hänen palmu, yrittää vapauttaa itsensä siitä, mutta ei ollut oikeastaan ​​mitään paeta.

Ja sitten hän näki, Miss Wormer, Housemother! Hän oli ajanut tiensä jopa eturivissä. “Miss Wormer!” Pamela huudahti. Housemother oli ilmeisesti päättänyt tarkistaa ylös hänen.

Miehen käsi jäätyi Pamela n kusipää, tunne kuinka turvonnut ja märkä se oli, mutta hän ei tiennyt, kuka tämä nainen oli. Oli ilmeistä, että nuori nainen tunsi hänet ja oli melko huolissaan hänen läsnäolonsa, mikä sai hänet entistä huolestuneempi.

Miss Wormer kuitenkin vain hymyili nähtyään huomattavan määrän rahaa sisällä kärki ämpäri. Hän kutsui jopa hänen tyttö, “Erittäin, erittäin hyvä, Pamela. Täytyy sanoa teette erinomaista työtä!”

Yleisö oli kasvanut hieman hiljainen, ainakin ne muutaman ensimmäisen rivit, huomaamatta huolissaan tytön kasvot kun tunnustetaan vanhempi nainen ja ilmeisesti utelias, suhteen luonne ja keskustelua. Kun he kuulivat vanhempi nainen ilmaisema tuki ja kannustus vaikka he hurrasivat uproariously.

Ja mies kopissa hymyili samoin, jälleen vastaan ​​etsintä ja hyväillen Pamela pikku turvoksissa märkä kusipää.

“Oh!” huohotti Pamela on tuntumaa miehen sormet hänen Cunnie huulet. “Um, tuota, kiitos, neiti Wormer”, hän vastasi, hänen äänensä aivan hengästynyt.

“Nyt, jatkat ja anna tämä mies antaa sinulle sellaista huomiota, että sinua eniten ilmeisesti ansaitsevat!”

Yleisö hurrasi. Ketä hän oli, hän varmasti oli oikeassa hengessä.

“Mutta, neiti Wormer!” Pamela vastusti.

Miehen sormet taas jäätyi.

Miss Wormer keskeytti hänet. “Ei muttia siitä, nuori nainen.” Sitten hän hymyili, “No, ehkä selkään se siitä.”

Kiekui nauroi ja hurrasi.

“Kyllä, rouva,” Pamela huokaisi, tunne niin herätti, niin innoissaan, mutta tunne samoin niin väärin ja häpeällistä.

Smack!

“Yikes!” Pamela squealed, sillä mies yllätti hänet antamalla hänelle todellinen piiskaa hänen toisaalta, silti vaikka puristamalla ja hyväillen hänen kuuma, märkä Cunnie.

Miss Wormer suosiotaan suostumuksella. Kyllä, Pamela oli tekemässä erittäin hyvin, paljon paremmin kuin mikään muut tytöt hän oli käynyt toistaiseksi. “No, jätän teidät rakastavaiset yksin. Näen, että et tarvitse minua.” Hän naurahti hänen pikku vitsi, ja yleisö nauroi samoin, tajuamatta kuinka lähellä totuutta se ehkä oli.

Mies voisi kertoa, että tyttö oli nauttia siitä. Hänen kiihottumisen oli erittäin selvästi havaittavissa. Hän jatkoi varovasti hyväillä ja hyväillä nuoren naisen turvonnut Cunnie huulet, toisinaan antaa hänelle satunnaista spank pitää hänet, ja niitä, rehellinen.

Smack!

“Voi kiitos, sir,” Pamela vetosi, hänen silmänsä puristi tiukasti kiinni, tuntuu nyt niin hämmentynyt siitä, mitä hän todella halusi. Hän ei voinut kieltää, että läsnäolo sormiaan siellä ei tuntunut niin, niin hyvä. Silti, se oli myös niin kauhean noloa, ja luultavasti häpeällisesti väärin. Silti, jos hän halusi sen, jos hän itse tarvitsi sitä, ja jos se olisi hyvä Osakuntatytöt, mikä oli todella vikana? Se ei ollut hän yritti harrastaa seksiä hänen kanssaan ja ehkä kaikkein tärkeintä, Miss Wormer selvästi halusi häntä jatkamaan. Hän olisi aivan järkyttynyt, jos hän kutsui sitä pois nyt.

Smack! Smack! Smack!

“Hyvänen aika!” Pamela squealed äänekkäästi. “Ole kiltti herkeävät!”

Smack! Smack! Smack!

“Oh my, oh my, oh my!” Pamela toistuvasti yipped jokaisen maiskuttaa ja jokainen autuas vielä häpeällistä hierovat jonka herrasmies sormet. Hän tanssi ja pranced hänen pohjassa nyt voimakkaammin kuin koskaan ennen, mutta ei täysin varma, mitä hän yritti paeta tai vaikka hän halusi. Itse asiassa kaikki hänen Vääntelehtimisen ja wriggling vain entisestään hankausta ja puristamalla hänen Cunnie.

Tuntemukset hän kokee olivat nyt vain niin outoa, pistely selkäsauna yhdistettynä himoiten herättää hyväilevä. Hän tunsi niin sekaisin, mutta niin innoissaan.

“Hyvänen aika, oh my armollinen!”

Yleisö tuntui, että hän on tulossa varsin selkäsauna todellakin ja he hurrasivat uproariously. Muiden häpeäpaaluun tytöt voisivat nähdä, että paljon yleisö oli nyt edessään Pamela ja ne kasvavat yhä mustasukkainen. Pamela näytti jatkuvan intoa ja energiaa, joka oli heille vaikeaa ylläpitää ja varsinkin tämä myöhään päivä.

Mies lyhyesti pysähtyi hänen selkäsauna käyttämään vasenta kättään poistaa hänen erektio hänen nyrkkeilijät ja housut.

Hän tiesi, että hän otti mahdollisuus, ehkä ylittäessään linjan, mutta miten voisi jokaisen itseään kunnioittavan viriili mies pitää hänen munaa housuihinsa kerrallaan näin? Se oli aivan liian vitun kuuma ja hullu. Hänen munaa puhkesi housuihinsa kuin vihainen jäykkä käärme ja hän nopeasti painoi sen vasten tytön Butt, toimittamalla sen ensimmäinen testi tehdään crack hänen ass, kuten hot dog puristetaan kahden pehmeitä pullia.

“Missään! Ei, ei, ei!” Pamela squealed, yrittää vetää pois jäykkä penis, mutta ottaa oikeastaan ​​mitään liikkumavaraa.

Smack! Smack!

“Pidä pohjassa vielä, nuori nainen,” herrasmies varoitti häntä.

Yleisö huusi sen hyväksymistä.

Mies veti takaisin ja repositioned kalunsa välillä tytön reidet.

“Hyvänen aika!” Pamela huudahti kuin toinen maiskuttaa laskeutui hänen bum, koska hän tunsi miehen erektion lähestyy häntä Cunnie.

Pamela tiukasti kietoi reidet ympärille kuuma jäykkä varsi estää sitä löytää tiensä sisälle. Se oli kuin pitää kiinni vaarallisen myrkyllinen käärme, ettei voi paeta, mutta ainakin se voi estää sitä silmiinpistävää tappava isku.

Mies ei ollut lainkaan järkyttynyt kompromissin. Kuka olisi tällaisessa seikka? Hän asettui erittäin provosoiva kuiva Humping tytön välillä hänen reidet. Se oli kuin hän oli ratsastus hänen kukko ratsain, tai tarkemmin ratsastaa aidan rautatie. Ja se ei ollut todella kuiva, koska hänen Cunnie ja reidet olivat märät kanssa herätti himon.

Smack! Smack! Smack! Smack!

Hänen prancing ja kiemurtelu kun hän oltiin minut oli myös lisättyä vaikutus tuntuu kuin hän oli tahallisesti humping hänen kukko, tarkoituksella hionta ja hieroen kuuma, pehmeä, drippy pillu vastaan ​​hänen kaipuu jäykkä varsi.

Pamela oli sekä häpeissäni ja tulehtunut. Hän todella oli hänen reidet tiukasti puristamalla, itse asiassa syleilee, miehen jäykkä alasti kukko, hänen Cunnie huulet painamalla lujasti sen kuuma miehisyys, tunne samoin hänen clit hankausta ja hionta vastaan ​​jäykkä maskuliininen akselille hän hyppäsi ja kiemurteli kanssa selkäsauna. Se oli vain niin intensiivisesti houkutteleva ja häpeällisesti järkyttävää.

Miten hän anna sen saada näin pitkälle? Mutta, jos hän pysähtyi nyt, että luultavasti vain saada hänet vaikeuksiin samoin. Mies olisi varmasti kertoa johtaja että hänen bloomers laski, kun hän saapui, että hän selvästi kiinnostunut tulemaan hyväili ja kosketti. Ja jos ennen asiakkaita haastateltiin ne voivat myös vahvistaa hänen puolelle tarina. Kuvittele vahingoittaa hänen mainettaan! Kuvittele vahinkoa maineen Omega Theta Pi! Hän todella ollut muuta vaihtoehtoa nyt, mutta anna sen jatkaa, aina sen todennäköisesti toteutumaan.

Smack! Smack! Smack! Smack!

Oikealla kädellään nyt vapaa mies voisi käyttää molemmat kädet tytön pohja vuorotellen vasemmalle ja oikealle. Se oli kuin hän oli ratsastus hevonen, tässä tapauksessa frisky apteeraavaa tammavarsa, kannustaa häntä kohtuullisen lempeä haiskahtaa hänen takana.

Pamela nyt tiesi, että hän todella, todella halusi häntä jatkamaan. “Oh my, oh my”, hän vaikeroi alistuneesti ja himo kun hän kiemurteli ja kiemurteli miehen kuuma polttava jäykkä sauva. Tuntui oi niin väärin, mutta niin kuuma tuntea hänen märkä turvonnut huulet liukumassa ympärillä miehen jäykkä, kova, erektio, kuin jos hän yritti nielaista hänen munaa hänen Cunnie huulet.

Pamela huohotti ja huohotti himosta. “Ole hyvä, sir, ei, ei, ei”, ei halua jäsentää enempää, ei löytää se erityisen helppo tehdä ja ei kauhean varma, että hän ei sano jotain väärin, ehkä antaa jotain pois.

Mutta onneksi ja valitettavasti, sillä Pamela, mies löysi nopeasti itsensä päästä hänen huippunsa, väliaikaisesti luopumalla hänen selkäsauna.

Pamela tuntui erityisen kiireellisesti nykiä hänen kukko sisällä hänen puristi reidet ja sitten yhtäkkiä märkyys ulosruiskuamisen hänen munaa, vähän sitä kiinni välillä hänen reidet, mutta paljon se vellova hänen ohitseen ja lasku sisällä hänen lipsahdus, joka oli vielä roikkuu alas hänen edessään. Se oli kuin hän oli hänen oma kukko jalkojen väliin, ylitsepursuava ja purkausta pois päin sisällä hänen mekko. Hän ei voinut nähdä sitä, mutta hän voisi tuntea sen nykiminen ja tiesin, että se on jättää aika iso sotku.

Mies lyhyesti huohotti exultation ensimmäisessä vouhottaa mutta nopeasti takaisin hänen malttia, vain hymyilee autuaan tyytyväisenä, kun hän tunsi kukko ääliö ja sylkeä välillä tytön reidet, jatkuu edelleen piiskaa tyttö, mutta nyt huomattavasti vähemmän energiaa tai voima.

Smack. Smack. Smack.

Hän oli juuri kulki hänen mielen ja kehon olivat täysin muualla, jossain erittäin ihana ja palkitsevaa.

Kun hän oli tehnyt hän veti takaisin, ja Pamela anna hänet vapaaksi.

Hän vaikeroi vaikka turhautuneena. “Voi kiitos, sir, sinun täytyy lopettaa oman selkäsauna”, mikä tarkoitti todella auttaa häntä olla onnellinen loppu samoin.

Mutta hän tunsi loppuun eivätkä loppuun. Hän kuitenkin antaa hänelle muutamia kiitollinen taputtaa pohjassa kun hän laittaa itsensä pois ja vetoketjulla ylös.

Pamela huokaisi syvään turhautumista, ja halu.

Hän näki kuitenkin, että hän ei jätä hyvin, hyvin armollinen kärki, luultavasti suurin yhden päivän.

Pamela hengitti melko raskaasti, tunne niin vahva halu, tarve, ja nälkä, ja kun seuraava mies tuli hän tervehti häntä hävytöntä of esityksen hän voisi koota, kaikenkattavat hänet takaisin niin paljon kuin mahdollista, kiinni hänen perse ylös ja niin pitkälle kuin mahdollista, ja levitti jalkansa niin, että hän ei mitenkään voi huomaamatta mitä oli niin turvonnut ja kaipuu välillä hänen reidet. Hän kovasti näytti sluttiest huorat ikkunassa.

“Pyydän sir”, hän äänekkäästi huudahti: “Anna tämä piika mitä hän ansaitsee! Anna se hänelle niin kovaa! Hän on niin mieletön, menetti wench että hän ansaitsee sääliä, ei armoa!”

Se oli tulossa kohti loppua Wench-in-the-Telakat juhlavuutta ja se oli ilmeistä väkijoukon että Pamela veti pois kaikki pysähtyy.

Jotka kaikki oli hyvin, hyvin paljon iloa hänen seuraavan asiakkaan, Timothy Boon.

Heti kun hän tuli kopissa Tim silmät laajenivat iskuja ja yllätys. Siinä hän oli tai tarkemmin, siinä se oli: Pamela Buttonin paljas pohja, juuri tönäisi heti häntä. Voisiko hän koskaan kuvitella enemmän ihastuttava ja viehättävä näky? Ei hänen villeimmätkin unelmansa. Oikeastaan ​​se oli täysin perättömiä. Jopa hänen tyypillinen, tavanomainen unelmia hän kuvitteli nähdä Pamelan paljas pohja, ja aika monta kertaa tuohon, mutta ei koskaan hänen villeimmätkin unelmansa hän voisi kuvitella sellaiset unet koskaan tulossa totta. Silti, siellä se oli, ja vielä parempi, hän heilutti ja heiluttaa sitä hänelle! Hän ei ollut asiantuntija, kun se tuli lukemisen aikeita tytöt, mutta se oli vaikea erehtyä tätä elettä. Hän oli jäätynyt paikoilleen, dumfounded, lukuun ottamatta hänen kukko, joka oli nopeasti paisua hänen alushousut.

Timothy Boon oli Pamela taiteen historian luokassa. Hän oli usein pidetty pyytää häntä ulos, kun hän löysi hänet hirveän kaunis ja hauskan. Hän tiesi kuitenkin, että hän oli jäsenenä Omega Theta Pi, ja että luultavasti tarkoitti ole seksiä. Toisin kuin monet hänen Osakuntatytöt sisaret hän erityisesti eivät kuluneet puhtautta rengas, joka teki ehdottaa joitakin mahdollisuuksia, mutta Omega tytöillä oli melko maine siveä ja vaatimaton, mikä teki senhetkinen sitäkin provosoivasti upea, ja ihanan miellyttävä.

Hän ei koskaan kysy Pamela ulos. Hän vain ei voinut kerätä rohkeutta. Hän epäili, että hän olisi kiinnostunut. Oikeastaan, hän oli melko varma siitä. Hän oli paljon kauniimpi kuin hän oli hyvän näköinen. Hän ei houkuttele, mutta hän oli vain keskimäärin ja tavallisia. Hän ei ollut kalansaaliisi tytölle, eikä ainakaan tyttö niin kaunis kuin Pamela. Hän oli varma, että hän voisi tehdä paljon paremmin kuin hän.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s